Advanced Photoshop magazine

Illustratie in Advanced Photoshop Magazine behorende bij een interview over het opzetten van een succesvol online portfolio

Door de Nederlandstalige versie van het magazine 'Advanced Photoshop' werd ik geïnterviewd over het opzetten van een online portfolio. Om het vier pagina's tellende artikel visueel aantrekkelijker te maken, werd ik tegelijkertijd gevraagd om een cover illustratie te maken. 

Deze illustratie toont een plant / bloem als een visuele metafoor voor een succesvol portfolio dat klanten (bijen) aantrekt. De bloemen zijn beeldschermen en de plant groeit op een eiland als verwijzing naar een uitzonderlijk portfolio. Het bos toont de (overbevolkte) markt voor Freelance Designers. Het stopcontact is een referentie naar digitaal ontwerp. 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u professionele illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als freelance illustrator? Ik help graag! 

Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina.