De Koffiejongens verpakking

Afbeelding 1 van 1 - Illustratie 'De Koffiejongens’ in doodle stijl, op de koffie verpakking.

'De Koffiejongens' is een illustratie in 'doodle'-stijl. De Koffiejongens zijn een Nederlandse koffieleverancier. De kartonnen verpakking inspireerde me om er een doodle illustratie op te tekenen.

Als koffieliefhebber wilde ik graag al eens een illustratie in koffie-thema maken. Toen ik op een vroege morgen wat nieuwe koffie-cups uit de kartonnen verpakking haalde, viel het me op hoe minimaal de vormgeving is. Karton heeft een mooie natuurlijke kleur die, gecombineerd met handgemaakte tekeningen een perfecte, ruwe en authentieke sfeer aan een verpakking geeft. Perfect voor koffie. Perfect voor een jonge, Nederlandse onderneming als De Koffiejongens.

Een foto van de bijna lege verpakking was snel gemaakt en ingeladen in mijn Apple iPad Pro. In delen van ong. 45 minuten, voornamelijk in de trein van en naar een werkgever in Amsterdam, is de tekening opgebouwd. En omdat het project op eigen initiatief is, waren er ook geen restricties. Behalve het koffie-thema natuurlijk.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u professionele illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als freelance illustrator?

Ik help graag! Neem gerust contact op.