Heropening Groen van Prinstererschool Voorburg

Afbeelding 1 van 2 - Voorzijde uitnodiging heropening Groen van Prinstererschool in Voorburg

Afbeelding 2 van 2 - Achterzijde uitnodiging heropening Groen van Prinstererschool in Voorburg

Mijn dochter gaat naar de Groen van Prinstererschool in Voorburg. In haar eerste jaar rondde de school een intensieve twee-jarige verbouwing af. Voor de grondige verbouwing was het nodig om een tijdelijk schoolgebouw in Voorburg te betrekken.

Om de afgeronde verhuizing en verbouwing te vieren, werd er een groot feest gegeven. Waarvoor er een gedrukte uitnodiging naar alle betrokkenen moest worden verstuurd. Aan mij werd gevraagd het ontwerp van deze uitnodiging op te pakken. 

Concept
Om het tijdspad van de verhuizing van en naar het tijdelijke schoolgebouw te visualiseren, bedacht ik een doorlopende weg. Waarbij de 'oude' school als startpunt diende, het tijdelijke gebouw als 'tussenstation' en de nieuwe school als eindpunt. 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u professionele illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als freelance illustrator? Ik help graag! 

Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina.