Freelance Brand Identity Designer Michiel Nagtegaal

Als Freelance Digital Product Designer en Brand Identity Designer (huisstijl en logo ontwerper) help ik al 20 jaar kleine en middelgrote bedrijven aan een sterk visueel onderscheidend merk. Adviserend én uitvoerend. Mijn ontwerp van merkidentiteit en -uitingen, is altijd gebaseerd op een bestaande of nieuwe merkstrategie en gecombineerd met goed onderbouwd communicatieadvies. 

Freelance Brand Identity Designer Mr. Upside / Michiel Nagtegaal Voorburg

Focus op visuele merkidentiteit

Na de (mede-)oprichting van full-service webbureau Supershift in 2000 en het verlaten van het bureau eind 2007, ben ik actief als Freelance Digital Product Designer. 

Sinds 2020 ligt de focus op de ontwikkeling van (visuele) merkidentiteiten. Als logo ontwerper ben ik ervan overtuigd dat een goede, creatieve merkstrategie een belangrijke voorwaarde is voor onderscheidend design.

Brand Identity Design

Met mijn jarenlange ervaring in multi-disciplinaire teams bij reclamebureau’s en aan klantzijde, sluit ik me gemakkelijk aan bij een bestaand team. Graag combineer ik Brand Identity Design, UX & UI Design en illustraties met goed doordacht communicatieadvies.

Sociaal maatschappelijk of duurzaam belang

Projecten die daarnaast ook nog een uitgesproken sociaal maatschappelijk of duurzaam belang dienen, hebben mijn voorkeur.

Creatieve vrijheid

Ik excelleer in multi-disciplinaire projecten, voor kleine en middelgrote bedrijven, waarin veel creatieve vrijheid wordt geboden.

Kunst

Naast mijn design werkzaamheden als logo en huisstijl ontwerper, illustrator of UX/UI Designer maak en verkoop ik mijn abstracte kunst.

Klanten

Ik werkte in het verleden onder meer voor: KPN, T-Mobile, Hi, Telfort, Unilever (merken: Knorr, Bertolli, Ola, Life&Cooking), Nederlandse Loterij, Robeco, NIBC Bank, ING, Canon, Dunea Duin en Water, Cannock Chase, Evangelische Omroep (EO), Frog AGV Systems, Hago, Inmac, verschillende Nederlandse overheidsinstanties, Multizorg, Nederlands Forensisch Instituut (NFI), Oxxio, ProRail en creatieve bureau’s als Emakina, Havana Harbor en Dept.

Zie mijn Linkedin profile voor meer informatie over eerdere en huidige projecten.