Telfort landing pages UX/UI Design

Klant
Telfort

Telfort vroeg mij om Visual Designs te leveren voor enkele Telfort.nl ‘Internet + Bellen’ webshop pagina’s. Onderdeel van de briefing was dat de pagina’s wat ‘spannender’ en ‘spectaculairder’ mochten zijn.

Telfort UX/UI re-design landing pagina's door Mr. Upside Freelance UX/UI Designer

Tools

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Diensten

Art Direction
UX/UI Design

Art direction: meer enthousiasme

Door beelden buiten hun (optische) kaders te laten komen, ontstaat er meer ‘enthousiasme’ in de fotografie. Door vervolgens de informatie op de pagina beter te structureren en hoofd- en bijzaken beter te onderscheiden, wordt de pagina interessanter voor gebruikers. Ze vinden sneller hun doel. En vragen worden sneller beantwoord. 

Mr. Upside Freelance UX/UI Designer - Telfort Internet Provider Landingpages UX-UI re-design

Binnen de Telfort huisstijl

Binnen de bestaande huisstijl

Uiteraard moest er bij dit project binnen de bestaande huisstijl van Telfort worden gewerkt. De landing pages waren immers onderdeel van een veel grotere webshop. De specifieke paarse kleur moest daarom terugkomen in de Visual Designs. Voor de fotografie kon worden geput uit een behoorlijke database met beelden.

Witruimte

Tegelijk werd er meer witruimte gereserveerd waardoor grafische elementen als tekst en afbeeldingen beter tot hun recht komen.

De nieuwste Mr. Upside projecten in je inbox ontvangen?

Regelmatig worden nieuwe Brand Identity Design, UX/UI Design en Illustratie projecten toegevoegd. Als je wilt, laat ik je dat direct weten zodra dat gebeurt. 

Weet dat ik, net als jij, spam ook heel vervelend vind. Ik stuur geen commerciële boodschappen, alleen updates met nieuw werk.

Freelance UX/UI Designer Mr. Upside Case Study - Telfort Internet Provider Landingpages UX-UI re-design

Focus op beeld

Kadering door devices

Door de rest van de webpagina rustig en ‘clean’ te houden, komen beelden en fotografie beter tot hun recht. Telfort is één van de grotere merken in de mobiele telefoon, internet en tv-markt van Nederland. Die marktpositie moest terugkomen in de designs. Van de mobiele devices, tv en monitoren is dankbaar gebruik gemaakt om de content van apps, tv, films en series te ‘kaderen’.

Content spat van het beeldscherm

Door deze content letterlijk ‘van het beeld te laten spatten’ ontstond de gewenste beleving en enthouasiasme. 

Mr. Upside Dutch Freelance UX/UI Designer Case - Telfort Internet Provider Landingpages UX-UI re-design 4

UX/UI Design voor een website of app nodig?

Neem gerust contact op! Ik heb momenteel ruimte voor nieuwe UX/UI Design opdrachten.