Trouwkaart illustratie 'Bart en Maaike'

Afbeelding 1 van 2 - Trouwkaart illustratie 'Bart en Maaike'

Afbeelding 1 van 2 - Trouwkaart illustratie 'Bart en Maaike'

Afbeelding 1 van 2 - Trouwkaart illustratie 'Bart en Maaike'

Illustratie voor de uitnodiging van de trouwerij van Bart en Maaike. Maaike is mijn nicht en toen ze ging trouwen, vroeg ze of ik de uitnodiging wilde illustreren. Lang geleden heb ik mezelf voorgenomen geen dergelijke opdrachten aan te nemen, vooral niet als de briefing zo gedetailleerd als bij dit project.

Toch pakte ik deze op. Ook omdat ik geïntrigeerd was door het onderwerp van de illustratie. Namelijk de bijzondere trouwauto van Bart en Maaike; hun eigen Volvo 240 'Polar' station car.

Door de auto met het kersvers getrouwde stel erin in kleur te houden en de twee steden (Leiden en Puttershoek) als lijntekening zonder kleur in de achtergrond te houden, ontstond een interessant beeld, met veel aandacht voor de illustratie.

De potloodschetsen zijn met de hand geïnkt, op hoge resolutie ingescand en met Adobe Photoshop ingekleurd en daarna verkleind gebruikt in het drukwerk.  

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u professionele illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als freelance illustrator? Ik help graag! 

Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina.