Westerpop festival t-shirt illustraties

Voorzijde VIP pas en uitnodiging voor 40e verjaardag Michiel Nagtegaal

Deze illustratie, gebruikt op de uitnodiging voor mijn 40e verjaardag, is geïnspireerd door enkele kunstwerken waar ik toen aan werkte. Gestart als potloodschets en later afgemaakt in Adobe Illustrator. 

Ik hou wel van een feestje. Toen ik 40 jaar werd, wilde ik dat dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom ontwierp ik een uitnodiging voor het verjaardagsfeest helemaal in de stijl van mijn creaties op dat moment.

Het toont verschillende iconische vormen en elementen die vaker in mijn kunst terugkomen. De Converse All Stars gympen staan voor een relaxte en ontspannen houding. De raket staat symbool voor het vervolg van mijn leven, dat vanaf dat moment zou gaan starten. Het vogelhuis staat voor het concept 'thuis' in combinatie met mijn achternaam; een plek waar ik mijn batterijen figuurlijk kan opladen en kan nadenken over mijn volgende stappen.  

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u professionele illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als freelance illustrator? Ik help graag! 

Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina.