Uitnodiging verjaardag Liam in circus thema

Ontwerp in circus thema voor de uitnodiging van de eerste verjaardag van ons zoontje Liam

Ons zoontje Liam vierde zijn eerste verjaardag. Best een mijlpaal in z'n korte leven tot nu toe. Voor onze kinderen ontwerpen (en drukken) we altijd een uitnodiging voor het verjaardagsfeest, gebaseerd op het thema dat we dat jaar voor die verjaardag bedenken.

Hoewel het ontwerpen van dergelijke uitnodigingen nooit lekker in onze drukke planningen past, is het wel altijd erg leuk om te doen. En omdat we onze eigen baas zijn, kunnen we snel design keuzes maken. 

Als kinderen één jaar worden, hebben ze meestal nog niet een uitgesproken voorkeur voor andere zaken dan slapen, eten en spelen. Liam was geen uitzondering.

Circus thema
Het thema van deze verjaardag was dan ook niet geïnspireerd op Liam of op onze voorkeuren, behalve dan dat 'circus' altijd een dankbaar thema is om mee te werken als grafisch vormgever.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u professionele illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als freelance illustrator? Ik help graag! 

Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina.